Gå til hovedindhold

Information til foreninger

Som forening spiller I en vigtig rolle, for de børn og unge som har behov for Fritidsvejledning. Derfor er I altid velkomne til at kontakte os, da vi ønsker at hjælpe jer bedst muligt i modtagelsen af barnet/den unge.

Indhold

  Hvad skal du gøre?

  Hvis du har kendskab til et barn eller en ung i din forening, som du mener vil have glæde af et Fritidspas, vil vi opfordre dig til at tale med barnet/den unges forældre og herefter tage kontakt til os. Hvis det er muligt for forældre/værge at udfylde ansøgningsblanketten og sende den til fritidsvejledning, vil sagen hurtigere kunne blive behandlet. I kan også udfylde blanketten sammen med dem. Du finder links til blanketten her.

  Når fritidsvejledningen har modtaget blanketten, tager vi kontakt til familien og aftaler muligheder for vejledning og/eller økonomisk støtte. Efter samtale med familien vil fritidsvejlederen kontakte foreningen og aftale, hvordan kontingentet skal betales fremover.

  Fritidsvejlederne kan betale kontingentet via fritidspasset direkte til foreningerne, enten via foreningens CVR-nummer eller kommunens EAN-nummer.

  Som forening er I velkommen til at kontakte os på fritidsvejledning@frederiksberg.dk hvis I har spørgsmål.

  Som regel aftales det med familien, at fritidsvejlederne sørger for kontingentbetalingen direkte til foreningen. Hvis kontingentet overstiger 2.000 kr. pr år, vil familien selv skulle betale restbeløbet. Restbeløbet skal familien betale direkte til foreningen.